Webshop » Droogvoer honden » Carnis kip 1kg

Carnis kip 1kg

Carnis kip 1kg Carnis kip 1kg


Facebook
E-mailVoor de geperste voedingen van Carnis® maken we gebruik van hoogwaardige grondstoffen. Het persen van de brok gebeurt bij een relatief lage temperatuur (ca. 75 °C).

Dit kwalitatief hoogwaardige hondenvoer bevat waardevolle eiwitten en levert voor de stofwisseling onmisbare essentiële Omega 3 en 6 vetzuren., tevens komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden. Bovendien kan er door de lage verhitting gebruik gemaakt worden van natuurlijke antioxidanten.

Zoals algemeen bekend, is de dagelijkse portie voeding met een geperste brok minder t.o.v. een krokante brok, dus tevens een lagere maagbelasting.


De kip/rund brok is een volledige en gezonde voeding voor een betaalbare prijs, zeer goed verteerbaar en heeft een goede acceptatie, of wel Carnis® voor vitale viervoeters!Ingrediënten:

Kippenmeel (min.29%), ontsloten mais, ontsloten rijst, ontsloten haver, oliën en vetten (min. 0,5% zalmolie), bietenpulp, johannesbroodmeel, runderpensmeel (min.2%), vitaminen en mineralen.

Aanbevolen hoeveelheden voor het voer:

Circa 1% van het lichaamsgewicht (vuistregel).
Indien men overstapt van de krokante brok naar geperste voeding, is het verstandig om je hond de eerste drie dagen, om de maag en darmen te laten wennen, iets minder voer te geven.
Voor werkhonden en fokhonden kan de dagelijkse portie voer naar behoefte worden aangevuld.Voordelen:
De geperste brok is een 100% natuurlijk product!
Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
Minder volume, lagere maagbelasting
Hoge verteerbaarheid
Natuurlijke antioxidanten
Vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen
Ideaal voor de moeilijke eterBij een pup mag je de dagelijkse hoeveelheid verdubbelen, verdeeld over meerdere maaltijden per dag, een oudere minder actieve hond voer je minder dan de aangegeven hoeveelheid.

Voer altijd met de "ogen"!

Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Doe de test! Voer een maand lang als proef niets anders en u bent overtuigd van de uitstekende kwaliteit van dit voer.

Het goede uiterlijk en de vitaliteit van uw hond zijn het bewijs. Dit komt door de natuurgetrouwe samenstelling van het voer.

€ 7,75 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 7

Aantal