Prive consult voor opvoeding of training hond

Als je hond gedragsproblemen vertoont, kan dit een behoorlijke impact hebben op jou en je omgeving. Soms gaat het om relatief onschuldig gedrag, soms gaat het om zwaardere problemen. Gedragstherapie leert je het gedrag van je hond te begrijpen. Daarnaast krijg je advies waarmee je het probleemgedrag van je hond kan sturen richting gewenst gedrag. 
 
Bij gedragstherapie wordt het probleem en de mogelijke oorzaken samen met jou in kaart gebracht. Na de aanmelding ontvang je een uitgebreide vragenlijst om de situatie in kaart te brengen. De vragenlijst mag je ingevuld terugsturen met een aanvullende video, van het gedrag van je hond waar je aan wilt werken. Dan vindt er een consult aan huis plaats, waarin het probleem verder wordt geanalyseerd. Vervolgens wordt er een doelgericht plan van aanpak opgesteld, waarmee je concreet aan de slag kan gaan met je hond. Je kiest zelf in welke mate je hierin begeleidt wilt worden. De adviezen zijn altijd gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten uitsluitend op basis van positieve trainingsmethoden.

Ook privetraining is mogelijk om commando's aan te leren, veel honden kunnen niet in een traditionele hondenschool terecht doordat ze overprikkeld zijn in de grote groepen.  Ook deze baasjes help ik graag individueel verder.

Voor wie? 

Gedragstherapie is geschikt bij problemen op het gebied van: 
 
Privetraining voor commando's

Tarief: 50€/uur
Voor de meeste gedragsproblemen is het aangewezen het consult aan huis te doen, de verplaatsingskost is 0.50 cent per kilometer, van Hoegaarden tot bij u thuis, heen en terug.
Webshop gemaakt met EasyWebshop